Kedel Tools gjør fremskritt ved 24. CIPPE, viser frem overlegne karbidløsninger

Kedel Tools er en fremtredende produsent kjent for sine høykvalitets hardmetallslitedeler, dyser av sementert karbid og foringer av hardmetall, lagerhylser i karbid, MWD-deler gjorde nylig en betydelig markering på den 24. China International Petroleum and Petrochemical Technology and Equipment Exhibition (CIPPE) ).Selskapets utenrikshandelsteam viste eksepsjonell ytelse, med sikte på å utvide Kedels innflytelse og markedstilstedeværelse i den globale petroleums- og petrokjemiske sektorer.

Beijing messe

Utstillingen fungerte som en førsteklasses plattform for Kedel Tools for å vise frem sine slitesterke produkter og innovative løsninger skreddersydd for å møte de strenge kravene til petroleums- og petrokjemisk industri.Med fokus på presisjonsteknikk og avanserte materialer, fikk Kedels stand bred oppmerksomhet fra både bransjefolk, ingeniører og potensielle partnere.Teamets dyktighet i å presentere selskapets tilbud viste Kedels forpliktelse til å levere overlegen kvalitet og pålitelighet til sine kunder.

I hjertet av Kedels utstillingsvindu var slitedelene i karbid, konstruert for å tåle ekstreme forhold og levere eksepsjonell ytelse i tøffe driftsmiljøer.Fra borerigger til prosessanlegg, disse slitedelene tilbyr uovertruffen holdbarhet og lang levetid, og sikrer uavbrutt drift og minimerer nedetid for sluttbrukere.Besøkende på utstillingen hadde muligheten til å være vitne til holdbarheten og presisjonen til Kedels slitedeler, noe som forsterket selskapets rykte for fortreffelighet i bransjen.

karbiddeler 01

I tillegg til å vise frem sine kjerneprodukter, utnyttet Kedel Tools sin deltakelse i CIPPE for å fremme meningsfylte samarbeid og partnerskap med sentrale interessenter i petroleums- og petrokjemisk sektor.Gjennom engasjerende diskusjoner og nettverksøkter identifiserte selskapets utenrikshandelsteam nye muligheter for vekst og ekspansjon i både innenlandske og internasjonale markeder.Ved å delta aktivt i bransjebegivenheter som CIPPE, bekrefter Kedel sin forpliktelse til å drive innovasjon og fremme bransjen som helhet.

karbiddeler 02

Kedel Tools' enestående ytelse på den 24. CIPPE understreker deres posisjon som en ledende leverandør av karbidløsninger for petroleums- og petrokjemisk industri.Med sin urokkelige dedikasjon til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet, fortsetter selskapet å sette nye standarder for fortreffelighet på det globale markedet.


Innleggstid: 27. mars 2024